time is PRECIOUS

Wednesday, January 21, 2009

Jangan Pernah Lupakan.....

walaupun diam seribu bahasa,
walaupun hilang tanpa berita,
walaupun pergi tanpa diduga,
pasti ade hikmah disebaliknya....
(wah!!!! touching sket weyh)

hurm, now everybody dah start busy
shopping,packing, and lepaking 4 da last moment...
adoi
sedeyh dowh
nyai dah nak blah daaa
lagi brape ari jee
xdapat nak lepak maple
pau dunhill14 nyai lg...=(

sedeyh gler...(touching sket)
jom nyanyi jap...

FLOP POPPY - MASIH *seswai la kot nak jiwang2 sket*

"Masih ku tak berdaya
 Melupakan mu
 Di hatiku berkata
 Apakah sebenarnya cinta
Di hati ini...
 
Hanya mainan semata
 Namun kau tak mengerti
 Apakah sebenarnya yang telah terjadi
 Di diri ini...
 
Kau yang masih di hati
 Tidak terdaya
 Untuk mengundur diri
  Darimu...
 
Setelah engkau pergi
 Tiada apa yang ada di diri ini
 Kuharapkan kau kan berubah hati..
 Semoga kau kan kembali
 Di diri ini "

9 comments:

Dalila Husni said...

ko buat aku sedih dowhhh

fiRaz faRuji said...

dilos, mmg sedeyh dowh..
nak nanges je ak rase
='(

seyraxo. said...

tsk tsskk. :(

aiman said...

gli duh....jantan r sikit

fiRaz faRuji said...

lahanat kau man...
touching arr sket
sedeyh neh...

shanis said...

hehe. alalalaa. dekat jaa korang2..

lpak ujong minggu tu xde halnye lah. flight murah jaa.

ps: slmt berkemas kemas dan berangkat :)

missNunie said...

owh firaz,
jgn la sedeyh2 da.
jom jgn pikir2 lg okay?
pikir sal MU jd champion lg. haha

fiRaz faRuji said...

@shanis - haha..standard arr kan mood sedey2 neh b4 fly kan...even boley je nanti lepak sane buat tour ke kn...hahaha

@nunie - ak nak kau nanges dowh...kne sedeyh weyh..ko dah arr jauh kat nz tuh haaa...huhu

Afiqah said...

weii buat blog bukan penah nak invite aku kan..sampai hati ko :(
anyways belajar rajin2 kata nak jadi top engineer
easy said then done

and jaga2 tempat sejuk lg cepat lapar(padahal aku yg dh mendebuk sekarang)